Bine ai venit, pentru comenzi mai mari de 150 lei ai Livrare GRATUITA

Termeni si conditii

Site-ul MITZIFASHION.RO este aflat in proprietatea exclusiva a societatii S.C. UNGSERV S.R.L.. Accesarea, utilizarea, comenzile si achizitiile de pe site-ul MITZIFASHION.RO presupune acordul dvs. tacit cu termenii si conditiile prezentate in continuare.

S.C. UNGSERV S.R.L. isi rezerva dreptul de a actualiza continutul site-ului, forma, asezarea, preturile si produsele fara o notificare prealabila a clientilor/vizitatorilor. Prezentii termeni si conditii pot fi de asemenea modificati fara o notificare prealabila in acest sens, intrand in vigoare din momentul publicarii lor pe site. Clientii si vizitatorii au obligatia de a verifica periodic informatiile prezentate in clauzele acestor termeni si conditii.

Utilizarea site-ului MITZIFASHION.RO

1) Plasarea comenzii
Comenzile pot fi plasate telefonic, prin email sau utilizand cosul de cumparaturi virtual prezent in cadrul site-ului Mitzifashion.ro.
Pentru comenzi telefonice se va suna la numerele de telefon 0734703740, urmand ca un consultant MITZIFASHION sa preia comanda. Comenzile telefonice pot fi plasate de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00-19:00, iar sambata in intervalul orar 10:30-14:00.
Pentru comenzi transmise prin email pot fi utilizate adresele MITZIFASHION.RO@GMAIL.COM sau relatiiclienti@mitzifashion.ro. Comenzile prin email vor contine specificatii exacte despre produs (nume sau cod de produs, cantitate, marimi) si date referitoare la livrare (nume, adresa de livrare, numar de telefon).
Comenzile pot fi plasate si prin intermediul cosului de cumparaturi. Dupa alegerea produsului si a marimii corespunzatoare se realizeaza adaugarea in cos, iar pentru finalizarea comenzii vor fi completate integral campurile formularului de comanda cu date exacte si corecte. 

Vocuhere cadou primite in interiorul coletelor nu se aplica si la produsele aflate deja la reducere.


2) Metode de plata
Plata poate fi facuta ramburs, in momentul livrarii coletului cu produsul/produsele comandate, sau electronic, prin transfer bancar.


3) Transport si livrare
Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei este 15 lei si se face prin intermediul societatii de curierat Sameday. Timpul estimat necesar livrarii produselor este de 24-48 ore, calculat din momentul confirmarii comenzii. 


4) Returnarea si schimbul produselor
Termenul maxim in care pot fi returnate produsele comandate din cadrul site-ului este de 14 zile calendaristice, din momentul primirii coletului.
Conditii de returnare a produselor:

  • Produsele trebuie returnate in aceeasi stare cum au fost trimise;

  • - Produsele nu trebuie sa prezinte urme de purtare, spalare;

  • - Fiecare produs returnat trebuie sa contina etichetele, documentele impreuna cu care a fost trimis precum si sigiliul intact;

  • - Produsele care nu intrunesc conditiile mentionate nu vor fi acceptate;

  • Retururile de produse costa 15 lei prin Sameday. Costurile transportului de retur sunt suportate integral de client. Daca doriti sa returnati prin alt curier costul transportului va fi suportat de dvs.

  • Nu se accepta colete returnate prin Posta Romana;

  • Contravaloarea produselor returnate va fi transferata in contul bancar specificat de utilizator in maximum 10 zile lucratoare. 

 

 

Garantia articolelor
Mitzifashion.ro ofera o garantie de 30 de zile calendaristice,conform OG34/2014. Termenul incepe din momentul in care comanda ajunge la client. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare. Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr 449/2003.
mitzifashion.ro garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr. 677/2001. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa s.c Ungserv S.R.L.

 

In cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la produse/promoţii au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greşit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp, despre eroarea aparută, dacă produsul nu s-a livrat încă.


Protectia datelor cu caracter personal


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul nostru are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate si livrarii acestora catre dvoastra. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.
Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra, cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.
Mitzifashion.ro poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.
Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

  • facturarea produselor comandate de catre dumneavoastra;

  • livrarea produselor comandate de catre dumneavoastra.

Conform legii, dar si din respect fata de clienti, certificam faptul ca nu vom transmite datele tale personale catre nicio alta institutie sau persoana. Singura exceptie de la aceasta regula o constituie autoritatile competente, care au rolul de a verifica legal orice tranzactie comerciala facuta online.
Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.
Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca, mai intai, o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Ungserv S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere amiabila in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din raza teritorial-administrativa unde se gaseste sediul ungserv.
Mitzifashion.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: relatiiclienti@mitzifashion.ro. De asemenea, ar trebui sa stii ca este dreptul tau sa modifici sau sa stergi orice informatii din baza noastra de date, printr-un simplu e-mail la aceeasi adresa relatiiclienti@mitzifashion.ro