Despre noi

MitziFashion

Ne-am inceput aventura in anul 2012 cu un magazin micut si cochet, cu rochii de ocazie, elegante, pentru toate gusturile.

MitziFashion acorda o atentie deosebita clientilor, oferindu-le cele mai noi creatii in domeniul fashion. Satisfacem cererile clientelor noastre care s-au obisnuit sa gaseasca intotdeauna in magazinul nostru produse de calitate, romanesti. Produse lucrate cu drag si grija de catre producatori romani, la preturi imbatabile!

Ce este mai important este fapul ca am construit relatii de prietenie cu clientele noastre, acestea vizitandu-ne magazinul cu placere de fiecare data. Tinand cont de aceste aspecte, MitziFashion si-a marit numarul clientelor de la an la an, acestea reintorcandu-se intodeauna cu drag in magazinul nostru unde reusim sa satisfacem cele mai exigente gusturi si cerinte. 

In timp, alaturi de tinutele de ocazie am adaugat posete, genti, plicuri si clutch-uri destinate sa intregeasca si sa completeze look-ul doamnelor si domnisoarelor. Astfel ne-am facut curaj  si am deschis si magazinul online MitziFashion.ro, magazin creat pentru doamne si domnisoare ce-si doresc sa fie in pas cu moda, chic si elegante in acelasi timp.

MitziFashion ofera o gama larga de posete, genti, rucsacuri, plicuri de ocazie, gama ce adauga saptamanal produse noi.

Puteti ramane conectate cu ultimele noutati de la MitziFashion dand LIKE paginii de FACEBOOK: MitziFashion a magazinului nostru  si abonandu-va la newsletter. Vino alaturi de noi in aceasta aventura pe FACEBOOK si vom deveni prieteni, iti vom trimite vouchere cadou pe email, vom organiza concursuri si vei afla prima despre noutatile si ofertele noaste.

Cu drag,

MitziFashion